Ексклюзиви
вівторок, 24 квітня 2018 00:05

Олег Овчаренко стріляв по машині електриків

41-річному Олегові Овчаренку з міста Тального Черкаської області мали відімкнути світло за борги. Коли до його будинку приїхала бригада електриків, вистрелив із пістолета по їхній машині.

— Овчаренко заборгував нам 28 тисяч гривень. Платити за світло категорично відмовлявся, — розповідає керівник районних електричних мереж Юрій Пашковський. — Направили до чоловіка автомобіль із вишкою й монтером, щоб відключили його від електропостачання.

— Ми з водієм приїхали першими, мало прибути й наше керівництво. Збиралися відімкнути від світла будинок і гараж. На обох об'єктах числилися солідні борги, — каже монтер 44-річний Ігор Орел. — Овчаренко вийшов і почав стріляти. Такого страху ніколи не відчував. Ми викликали поліцію. Експерти витягли з радіатора кулю.

Олега Овчаренка затримали за статтею хуліганство. Чоловік заявив, що за борги сплатить лише за рішенням суду. Тарифи вважає завищеними.

— Ми обшукали його помешкання. Вилучили кілька одиниць вогнепальної зброї і набої до них. Тепер розбиратимемося, на яку зброю є дозвіл, а на яку — ні, — говорить Ігор Голота з місцевої поліції.

Олег Овчаренко займається волонтерством. Раніше мав бізнес у Тальному. Був власником підприємства "Тепломанія", що спеціалізувалося на заміні газових котлів, вікон.

Зараз ви читаєте новину «Олег Овчаренко стріляв по машині електриків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути