Ексклюзиви
субота, 12 січня 2008 07:15

Оксана Волкова здавала в оренду чужі квартири

  Оксана Волкова родом із Полтавщини. У Києві обдурювала наймачів квартир і за рахунок того жила
Оксана Волкова родом із Полтавщини. У Києві обдурювала наймачів квартир і за рахунок того жила

— Ми з другом навчаємося у столичній Міжрегіональній академії управління персоналом, — розповідає 19-річний Сергій із Чернігівщини. — Недалечко від вузу хотіли зняти однокімнатну квартирку.

На початку літа хлопці побачили на стовпі поряд із центральним автовокзалом оголошення: "Терміново здаю 1-кімнатну квартиру на рік. $300 на місяць". У цьому районі помешкання коштує щонайменше 400–500. Студенти зраділи, заплатили завдаток дівчині, яка представилася хазяйкою. Та виявилося, що справжні господарі житло не здають. Гроші хлопцям не повернули. Вони поскаржились до міліції, описали дівчину. 22-річну Оксану Волкову затримали, коли вона винаймала помешкання  на добу.

Оксана родом із села Оболонь Семенівського району Полтавської обл. Після закінчення школи перебралася до Києва, ніде не працювала. Винаймала помешкання на добу-дві, платила близько 200 грн за ніч. Тим часом розклеювала оголошення, ніби здає цю квартиру на рік-два. У нових винаймачів брала завдаток за кілька місяців. Збирала понад тисячу доларів за кілька днів і зникала.

Збирала понад тисячу доларів за кілька днів

— Її допоміг знайти власник фірми з оренди житла, — розповідає Вадим Волинець із кримінального розшуку Дарницького райвідділу міліції. — Дівчина попросила в нього квартиру на кілька днів. Однак справжній господар її упізнав. Вона натрапила на того, кого вже обдурила.

Проти Волкової порушили кримінальну справу. Слідчі довели три випадки шахрайства, однак впевнені, що їх було більше. Також жінку підозрюють у проституції й підробленні документів. На вирок суду вона чекає у слідчому ізоляторі.

Зараз ви читаєте новину «Оксана Волкова здавала в оренду чужі квартири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути