пʼятниця, 21 вересня 2018 06:45

Охоронець Димінського поновив розслідування проти себе

Печерський районний суд Києва задовольнив скаргу 44-річного Андрія Борща про поновлення проти нього кримінальної справи. Він — охоронець львівського бізнесмена Петра Димінського, 63 роки. Наполягає, що був за кермом "Мерседеса", який скоїв смертельну аварію 18 серпня торік.

На трасі Львів — Краковець протаранив "Опель Астра" 31-річної Наталії Тріли з села Ямельня Яворівського району. Жінка загинула.

Після ДТП Борщ був головним підозрюваним. Його тримали під вартою. За два тижні відпустили під домашній арешт, за рішенням апеляційного суду. Експерти довели, що за кермом їхав Димінський. Він — власник футбольного клубу "Карпати", має будівельний бізнес. 12 грудня його оголосили в розшук. Справу проти Андрія Борща закрили.

Досудове розслідування проведене неповно та однобічно. Рішення про закриття кримінального провадження прийняли завчасно. Тому суд задовольнив клопотання про поновлення справи, ідеться в ухвалі.

Андрія Борща також судять за надання слідству неправдивих свідчень. У червні 2018-го матеріали передали до Галицького райсуду Львова. Чоловікові загрожує до п'яти років в'язниці. Ще трьох охоронців мільйонера, які їхали в машині супроводу, судитимуть за лжесвідчення.

Зараз ви читаєте новину «Охоронець Димінського поновив розслідування проти себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути