Ексклюзиви
четвер, 30 вересня 2010 17:28

Охоронці податківців стріляли в чоловіків

Автор: фото: Валерія Буханова
  Охоронці податкової міліції стріляють в робітників, які намагаються пройти на роботу на підприємство ”Бердянский райагропромснаб” на світанку 24 вересня. Вони заблокували роботу товариства
Охоронці податкової міліції стріляють в робітників, які намагаються пройти на роботу на підприємство ”Бердянский райагропромснаб” на світанку 24 вересня. Вони заблокували роботу товариства

П"ятьох робітників із міста Бердянськ Запорізької області поранили вранці 24 вересня охоронці місцевої податкової міліції. Ті намагалися зайти на територію підприємства "Бердянский райагропромснаб", де працюють.

Ці площі орендують 150 фірм, які виготовляють вікна, меблі, змащувальні матеріали для техніки. Підприємство "Емікс плюс" винаймає приміщення на 15 "квадратів". Сюди й прийшли податківці з озброєними охоронцями в масках. Планували вилучити документи, бо засновників підозрюють в ухилянні від податків.

— Це в них був лише привід зайти всередину, — каже свідок Валерія Буханова. — Хапали ж усе підряд. Мовляв, потім розберемося.

Охоронця і прибиральницю зачинили в коморі, забрали мобільні телефони та ключі від кабінетів. Керівництва на місці не було. Податківці почали виносити з кабінетів системні блоки, знімати відеокамери спостереження. О сьомій ранку до "Бердянского райагропромснаба" прийшли бухгалтер і юрист, за годину з"явився голова товариства Олександр Пономарьов.

— Ви відриваєте від роботи 500 робітників, — кричав директор. Та на нього не зважали.

О 9-й перед входом юрмилися кількасот робітників, хотіли зайти. Охоронці податківців почали стріляти в повітря, за мить — по ногах людей. Поранили п"ятьох. Двох відвезли до лікарні, троє лікуються вдома.

— Наші працівники проводили обшук відповідно до закону, — говорять в управлінні податкової міліції. — Бо за адресою офісу "Бердянского райагропромснаба" зареєстровано близько 150 суб"єктів господарювання, співвласником яких є одна особа.

Людей обурили дії податківців. Кажуть, можна було б кийками відганяти, а не стріляти.

Зараз ви читаєте новину «Охоронці податківців стріляли в чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути