вівторок, 13 квітня 2010 05:22

Микола Кавун застрелився на очах у міліціонерів

Увечері 3 квітня у Вінниці застрелився 57-річний Микола Кавун. Перед тим посварився із дружиною Тамарою Василівною, 52 роки.

— Ми виїхали на вул. Маяковського. Жінка жалілася, що її побив чоловік. Його вдома не застали. Доки потерпіла писала заяву, він зайшов у калитку. Побачив нас і руку під куртку тягне. Дістає пістолет, на нас наводить, — розповідає начальник Староміського райвідділу міліції Вінниці Юрій Дубецький, 40 років. — Аж дурно стало, ми ж без бронежилетів. Не виїжджати ж у них на кожну сварку. Каже жінці: "Що хотіла, то і маєш". Кладе в рота наган і стріляє.

Того дня чоловік із кумом ремонтували вдома автомобіль.

— Як закінчили, попросив жінку поставити вечерю, — продовжує Дубецький. — Та була проти, але накрила. Коли кум пішов, загиблий приліг. Жінка будила його, вимагала помогти по господарству. Чоловік роздратувався, побив дружину.

Після сварки Микола пішов за пістолетом — наганом 1944 року випуску. Він знайшов його 1996-го.

— Зброя в ідеальному стані. Жінка просила здати її в міліцію. Чоловік збрехав, що здав, сам же сховав, — додає Дубецький.

Загиблий 18 років працював водієм таксі. Останні кілька років був шофером у міській ветеринарній лікарні Вінниці. Сусіди згадують, що подружжя ніколи не сварилося.

Зараз ви читаєте новину «Микола Кавун застрелився на очах у міліціонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути