пʼятниця, 16 березня 2018 07:20

Немовля знайшли в під'їзді будинку

1-місячного хлопчика знайшли у під'їзді будинку на вул. Калиновій, 32, у Лебедині на Сумщині. У ніч на 9 березня його підкинули до однієї з квартир на другому поверсі. Мешканці почули плач малюка о 1:30. Викликали поліцію й медиків.

— Хлопчик був одягнений у костюм і комбінезон, більший за розміром. Мало важив. Можливо, не їв кілька днів. Мав попрілості, — каже Сергій Тарасенко з обласної поліції.

Матір немовляти розшукують.

— Розглядали різні версії. Зокрема — викрадення. Дали запити по всій Україні. Подібні заяви не надходили, — додає Сергій Іванович. — Перевірили всіх жінок у місті та районі, які перебували на обліку й мали народжувати. Їхні діти в сім'ях. Можливо, пологи відбувалися вдома або породіл­ля не місцева. Будинок, де знайшли немовля, стоїть неподалік центральної дороги. Дитину могли підкинути проїздом.

Хлопчик перебуває в центральній районній лікарні. За залишення дитини в небезпеці його матір можуть ув'язнити на два роки.

Зараз ви читаєте новину «Немовля знайшли в під'їзді будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути