вівторок, 14 листопада 2017 07:25

Наталію Корінець із сином зарізали у власному домі

У селі Гай-Мошенка Охтирського району на Сумщині 25 жовтня у власному домі зарізали 35-річну Наталію Корінець та її сина Михайла, 17 років.

— Уранці Наталю з сином знайшов колишній чоловік Віталій. Прийшов, а двері зачинені. Думав, може, зачаділи. Почав по вікнах стукати. Побачив сина в кутку кімнати, а під ним — калюжа крові, — розповідає місцевий мешканець, імені просить не вказувати. — Вирвав вікно й заліз до хати. Жінка лежала мертва на своїй кроваті. В обох були перерізані горла. Видно, іздівалися над ними. Обоє побиті.

Віталій Корінець чотири роки мешкає з іншою жінкою. До Наталії приходив допомогти по господарству.

— Родина жила скромно. Жінка була домогосподаркою. Віталій помагав фінансово. Він — працівник нафтогазовидобувної компанії в Охтирці. Син навчався в професійно-технічному училищі в селищі Котельва на Полтавщині, — додає місцевий.

Убивцю затримали за кілька годин. Ним виявився 18-річний одногрупник загиблого. Мешкає на сусідній вулиці. Хлопець — сирота. Живе з прикутою до ліжка бабою. У скоєному зізнався.

— Повертався з похорону племінника. Зайшов до Міші. Сиділи, пиво пили з чіпсами. Він начав оскорблять мою покійну матір. Мене це зачепило. Я схопив лівою рукою ніж, розвернувся і вдарив його в шию. Прибігла Мишкова мама. Накинулась на мене. Я перекинув ніж в іншу руку і вдарив її. Дійшла до кроваті і впала. Я забрав стакани від пива, ніж і втік. По дорозі всьо викинув у ставок, — розповів ­слідчим.

Односельці збирають гроші на адвоката для затриманого.

— Хлопці з дитинства були нерозлийвода, — каже місцева мешканка Лариса Василівна. — Разом в училище поступали. Помагали один одному — картошку, буряки возили. Не віримо, що сам убивав. Люди кажуть, там ще хтось був.

Зараз ви читаєте новину «Наталію Корінець із сином зарізали у власному домі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути