вівторок, 22 січня 2019 07:05

"Накинули мотузку на шию і почали душити"

У місті Калинівка Вінницької області двоє чоловіків у балаклавах напали на валютного міняйла 56-річного Анатолія Скічка увечері 16 січня. Відібрали сумку з грошима. Там було 3 тис. євро, $5 тис. та 200 тис. грн.

Засідку влаштували на подвір'ї Скічка. Коли господар приїхав додому і йшов до гаража, йому накинули мотузку на шию і почали душити.

— Я кричав, сопротівлявся. Один тримав мене на землі. Інший достав пістолет, схожий на наган з глушитєлєм, і забрав сумку з грішми, — згадує Анатолій.

Напад бачила його дружина. Вона сиділа в машині.

— Жінка швидко зреагувала. Зачинилася і подзвонила в поліцію. Нападники її помітили, коли говорила телефоном. Злякалися і втекли, — розповідає Олександр Цимбалюк з обласної поліції.

Cкічко сів у авто і вони з дружиною поїхали слідом за крадіями. Додатково дав орієнтування поліції.

Поліцейські затримали чоловіків за годину на виїзді з Калинівки. Бігли городами до дороги. Це 31-річний киянин та росіянин, 35 років. Давати покази відмовляються. Вінницький міський суд обрав їм запобіжний захід — два місяці арешту без права на заставу. Нападникам загрожує до 10 років в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «"Накинули мотузку на шию і почали душити"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути