вівторок, 16 квітня 2013 06:00

Найгучніші випадки знущання міліціонерів

— Кримчанину 32-річному Артемові Гераймовичу в міліції вирвали ніс. 18 квітня 2012 року дільничні Залізничного райвідділу затримали чоловіка за те, що пив пиво біля універсаму.

— У Донецьку 39-річного Михайла Бєлікова міліціонери в опорному пункті побили і зґвалтували кийком. 17 червня 2012-го його затримали за розпивання пива в громадському місці. У березні цього року Петровський райсуд Донецька засудив трьох міліціонерів: до 10 років ув'язнення, п'яти і чотирьох — умовно.

— 25 травня 2012-го на Тернопільщині 32-річний Руслан Заяць вистрибнув із третього поверху райвідділу, бо міліціонери з нього та його односельчан вибивали зізнання: "ставили на розтяжку", змушували на витягнутих руках тримати над головою листок. Шукали винних у вбивстві подружжя пенсіонерів.

— На Запоріжжі в місті Вільнянськ 28-річного Михайла Герасимова міліціонери переїхали машиною, 18 січня 2013-го. Чоловіка поклали обличчям у сніг. Двоє правоохоронців тримали його за руки, а третій переїхав автівкою плече. Від Герасимова вимагали взяти на себе десяток нерозкритих крадіжок.

Зараз ви читаєте новину «Найгучніші випадки знущання міліціонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути