середа, 17 червня 2009 19:50

Начальник ДАІ збив дівчину

У ВІВТОРОК у селі Новомиколаївське Врадіївського району Миколаївщини поховали 17-річну Ганну Цигенеску. Увечері 11 червня її збив машиною Андрій Бажура, начальник районного управління Державтоінспекції райцентру Котовськ Одеської області.

— Боже, хоч би Галі нічого не було, — перед похороном каже про матір загиблої Наталія Лисейко. Вона працює у Доброжанівській сільраді, до якої входить Новомиколаївське. — Вона ж так хотіла дівчинку народити, так їй раділа, так пестила. А тут таке.

Родину Цигенеску в Доброжанівці називають заможною. Їхню хату — чи не найкращою в селі. Вони заготівельники молока. 43-річна Галина з чоловіком 45-річним Василем виховала трьох дітей. Окрім Ганни, мають Вадима, 23 роки, й 19-річного Іллю.

— Такі люди хороші, ніколи не жаднічали, — веде далі Лисейко. — Анічка у них така красуня була, у всіх шкільних конкурсах участвувала. Завжди весела, віталася.

Він проволік Анічку ще з десяток метрів

Ганна закінчила дев"ять класів. Вступила до медичного училища в Котовську. Із подругою винаймала квартиру.

— Закінчувала другий курс, — говорить Сергій Шалопа, директор училища. — Хороша така дівчинка, спокійненька, скромненька.

Увечері 11 червня Ганна поверталася з однокурсницею додому. Йшли вул. 50-річчя Жовтня, що в центрі Котовська. На пішохідному переході постояли, дочекалися, доки загориться зелене світло на світлофорі. Коли машини зупинилися, ступили на проїжджу частину. На них налетіла "лада" 99-ї моделі. Ганну відкинуло.

— Кажуть, він проволік Анічку ще з десяток метрів, — розповідає Наталія Лисейко. — Потім втік.

Із черепно-мозковою травмою дівчину відвезли до реанімації Котовської райлікарні. 12 червня видалили гематому. Для операції з Одеси прибула бригада реаніматологів. У неділю Ганна померла.

"Лада" — особистий автомобіль Андрія Бажури. Свідки запевняють, що він був п"яний.

За фактом аварії порушили кримінальну справу. Попередня причина трагедії — неосвітлена вулиця. Висновків експертизи крові Бажури поки що немає. Його не заарештовували.

Зараз ви читаєте новину «Начальник ДАІ збив дівчину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути