Ексклюзиви
пʼятниця, 23 листопада 2018 07:10

На похорон Руслана Романюка не приїхала мати

41-річного Руслана Романюка поховали у селі Білозірка Лановецького району на Тернопільщині 18 листопада. Убитим військового-контрактника знайшли в занедбаній будівлі біля залізничного вокзалу на Старомостовій площі у Дніпрі 14 листопада.

— Рома їхав додому у відпустку поїздом Маріуполь — Тернопіль. Але ви­йшов чомусь у Дніпрі, — розповідає 61-річний Володимир Горносум, сільський голова ­Білозірки. — Кажуть, у нього вкрали документи й інші речі. Пішов у військ­комат. Зупинитися не було де. Близько тижня жив на вокзалі, там його підгодовували волонтери. Коли раптово зник, кинулися шукати. Знайшли мертвим. Мав сильно побите обличчя. Страшно, що людина звернулася по допомогу, але ніхто не відреагував. Якби хоч довідку дали у військкоматі — поїхав би додому.

Руслан Романюк підписав контракт у травні 2016-го. До війни працював у сільськосподарському підприємстві, доглядав двоюрідну тітку.

— Мати його покинула на бабу з дідом, коли йому було 2 місяці, — додає Володимир Єфремович. — Вони Руслана й виховали. Коли їх не стало — пішов воювати. Із дружиною був розлучений, дітей не мав. Мати Руслана навіть на похорон не приїхала, живе зараз у Росії.

Смерть бійця розслідує поліція. Попередньо — його задушили. Остаточно причину смерті встановить експертиза.

Зараз ви читаєте новину «На похорон Руслана Романюка не приїхала мати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути