четвер, 04 серпня 2011 10:29

На похорон дітей батьків привозила "швидка"

— У житті не бачила таких страшних похорон, — згадує 30 липня 59-річна Ірина Павлівна з села Кам'янка Сколівського району Львівської області. — У труні лежать двоє діточок, а їхніх батьків везе в церкву "швидка".

Родина Флютів отруїлася грибами. 39-річний Дмитро і 33-річна Оксана лежать у райлікарні. Їхні діти 4-річна Оксана і 6-річний Роман померли.

— Виклик нам надійшов 28 липня близько третьої ночі, — каже завідувач реанімаційного відділення Богдан Лозинський, 60 років. — Їм стало погано ще ввечері, а вночі стан погіршився, особливо в дітей. Отруїлися грибами. Усі члени родини спочатку рвали, згодом піднялася температура, утруднилося дихання. Дівчинка померла вдома, хлопчик — у "швидкій".

Батькам промили шлунок, призначили лікування при інтоксикації. Із ними працює психотерапевт і психолог.

Флюти родом із Кам'янки. Чоловік їздив на заробітки. Останні півроку жили в хаті родички в сусідньому селі Нижнє Синьовидне.

— Сім'я нормальна. Обоє молоді, діти доглянуті, старший у школу мав іти. Часто  разом по гриби та ягоди ходили. Того дня череду пасли, у лісі й назбирали грибів. У нас їх усе село їсть, але такого ще не було, — розповідає місцева.

Зараз ви читаєте новину «На похорон дітей батьків привозила "швидка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути