пʼятниця, 24 травня 2013 06:30

На місці вбивства бачили чоловіка з велосипедом

Автор: фото: Ігор ФІЛОНЕНКО
  Хата загиблого подружжя Юрія та Вікторії Гогів на хуторі Ісаївка Кобеляцького району Полтавщини сьомий день стоїть пустою. Родичі не забрали речей убитих, на мотузках досі сохне їхня білизна
Хата загиблого подружжя Юрія та Вікторії Гогів на хуторі Ісаївка Кобеляцького району Полтавщини сьомий день стоїть пустою. Родичі не забрали речей убитих, на мотузках досі сохне їхня білизна

Увечері 17 травня на хуторі Ісаївка Кобеляцького району Полтавщини зарізали 48-річного Юрія і 41-річну Вікторію Гогів. Зранку їхні тіла знайшла матір жінки.

— Вона надзвонювала дочці, але ніхто не брав. Розпереживалася, вранці приїхала. Зайшла в хату, першим побачила зятя. Сидів на дивані, весь у ранах і кров'яці. Недалечко дочка Віка порізана лежала, — розповідає 68-річний Анатолій Ротаєв з Ісаївки. — У жінки шок случився. Побігла до сусідів, кричала, плакала. Думала, що дітей собака загриз. Гоги тримали таксу. А потім побачили, у них усе ножами протикане і горла перерізані.

В Ісаіївці дев'ять хат, у яких живуть 22 людини. Найближче село Кустолові Кущі — за кілька кілометрів. Гоги жили на хуторі здавна. Мали будинок, город, квітник.

— Обичні селяни, — продовжує Анатолій Валентинович. — Юрка їздив у Білики (сусіднє село. — "ГПУ"), десь охоронником робив. Ще перебивався, кому города сполоть, дров нарубать. Віка дома сиділа. Бувало, випивали, але зла не робили. А того вечора я виходив до криниці води набрать. Дивлюся, від них іде якийсь чужий дядько, велосипед "Україна" котить. Середніх літ, високий, у темних брюках і туфлях, пузатий, із голим торсом. Мене побачив, знітився, очі відвів. Я ще подумав, чого це чужі в нас ночами шастають. А на ранок дізналися про те звєрство.

Міліціонери шукають нападників. За останні три місяці це третє подвійне вбивство в області. У квітні в Новосанжарському районі чоловік із ревнощів застрелив дружину і себе. За місяць до того інший чоловік зґвалтував падчерку, вбив її матір і батька.

Зараз ви читаєте новину «На місці вбивства бачили чоловіка з велосипедом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути