Ексклюзиви
четвер, 10 грудня 2020 06:50

Музиканта вбили заради двох квартир

У Києві вбили музиканта й аранжувальника 65-річного Олександра Дерев'янка. Був самотній. Давав приватні уроки гри на гітарі. Зник 22 листопада.

"Поїхав у відрядження, телефонуйте", — таку записку знайшли в його дверях друзі. Шукали товариша самотужки, а потім звернулися в поліцію.

Мертвого Дерев'янка виявили в гаражному кооперативі в Борисполі. Його задушили грифом від гітари. Тіло обмотали поліетиленовими пакетами, ковдрою й картоном.

Підозрюваних затримали 5 грудня. Це — луганчанин 31-річний Денис Туманський і фітнес-тренер столичного спортклубу 35-річний Денис Мамедов. Останній вигадав, що хоче навчитися грати на гітарі. Брав уроки у Дерев'янка.

— Музиканта побили й задушили в його квартирі. Тіло вивезли до гаражного кооперативу, де планували залити бетоном, — розповідає Надія Максимець із столичної прокуратури. — Зробили це, аби привласнити заощадження чоловіка і дві його квартири. Під час обшуків у підозрюваних знайшли документи потерпілого на квартиру, що підтверджує цю версію.

Убивці підробили записку, щоб заплутати слідство. Начебто всі мали повірити в те, що Дерев'янко поїхав до ЛНР і не повернувся.

7 грудня поліцейські затримали 31-річного спільника двох підозрюваних. Він допомагав приховати тіло вбитого і вкрав із його житла дорогі музичні інструменти. Всіх трьох арештували без права на заставу.

Зараз ви читаєте новину «Музиканта вбили заради двох квартир». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути