пʼятниця, 28 грудня 2018 06:50

Чоловік підлаштував виграш 300 тисяч гривень

Лотерейному оператору МСЛ за звільнення помстився колишній працівник. Підлаштував перемогу власного брата в розіграші 300 тис. грн.

Чоловік родом із Снігурівки на Миколаївщині. Мешкає в Києві. У МСЛ працював технічним директором. 2012-го через напружені відносини з керівництвом його звільнили. Перед тим як піти, він змінив сім-карти, на які спрямовувались номери учасників лотереї, та маршрутизацію дзвінків. Упродовж п'яти років міг втручатися в систему зв'язку під час прямого ефіру на телебаченні. Так впливав на хід конкурсу "Полювання за грошима" лотереї "Лото Забава".

2015-го підозрюваний під час одного з таких дзвінків назвав дані брата і став переможцем у розіграші 300 тис. грн. За допомогою третьої особи перевів гроші на особистий банківський рахунок. Поліцейські виявили схему за два роки.

У грудні чоловіку оголосили підозру за втручання в роботу мереж електрозв'язку. Прокурор просив звільнити його від відповідальності через давність справи. Щодо цього виступила й потерпіла сторона — компанія МСЛ. Суд клопотання відхилив, бо злочин був тривалий.

Восени Шевченківський районний суд Києва виніс вирок чотирьом особам за шахрайство в лотереї "Полювання за грошима". Сума збитків компанії МСЛ у кожному з випадків сягає кількох сотень тисяч гривень.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік підлаштував виграш 300 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути