Ексклюзиви
середа, 10 серпня 2011 06:30

Молодята розбилися на другий день весілля

1 серпня за селом Писарівка під Вінницею розбилися молодята 28-річний Сергій та 20-річна Олена Юкальчуки. Чоловік помер на місці. Дружина зараз у лікарні №2 Вінниці.

Напередодні у пари було весілля. У понеділок їхали до Вінниці купувати квитки на медовий місяць. Хотіли відпочити у Криму. Юкальчук керував тестевим бордовим ВАЗом-21065, поруч сиділа дружина, ззаду — 25-річний брат Олександр. За 12 км до Вінниці Сергій не впорався з керуванням, машина вискочила на зустрічну — в лоб "Мерседесу Спринтеру". Сергій загинув на місці, брата з дружиною і водієм мікроавтобуса забрали до міської лікарні №2.

Олена та Сергій Юкальчуки родом із села Райгород Немирівського району.

— Сашу і Сірожку Галя сама виховала, — каже місцевий. Веде до хати Юкальчуків. — Їхнього батька років 15 тому убили. Він охранніком робив у сусідньому селі Обіходи. І Галя, і хлопці дуже віруючі, постоянно в церкву ходять.

Хата Галини Юкальчук замкнена.

— Галя у Вінниці, — пояснює її сусідка. — Поїхала до Саші. Він з Альоною ше не знають, що Сірожку поховали. Батьки бояться їм сказати, бо й так у реанімації.

У лікарні і родина Скутельників, батьків Олени. За хатою доглядає їхній молодший син 18-річний Дмитро.

— 31 липня вони розписалися та повінчалися в Немирові у церкві. На весіллі було 80 людей. Гуляли у вінницькому ресторані "Гостинний пан". Там Сірожа робив шеф-поваром, — розповідає Дмитро.

Стан Олександра й Олени Юкальчуків — тяжкий.

— Їм вирізали селезінки. Альоні зашивали голову. А в нього ліва ключиця та бедро вибиті. Не знаю, чи ходитиме, — каже продавщиця солодощів у центрі Райгорода. — Гроші на похорон Сірожі всім селом збирали, зібрали 11 тисяч. Ще 10 тисяч передали з ресторану, з щебзаводу, де мама Сірожі робить, тоже 10 тисяч дали. Сільські хлопці їздили здавали кров в лікарню. Сірожка дуже вродливий був, не пив, не курив. Ходив у церкву. Закінчив кулінарне училище. Потім працював в одеському ресторані. Вернувся до Альони. Його звідти не хотіли відпускати, дуже цінили. Та й ці колеги з Вінниці всі приїхали на похорон.

Сергія Юкальчука поховали 4 серпня в Райгороді. Кілька годин його відспівували двоє священиків у церкві. У цей день "Гостинний пан" не працював до 16.00. Усі працівники поїхали на похорон.

— Із Сергієм ми працювали два роки. Від дня заснування "Гостинного пана", — розповідає шеф-кухар ресторану Андрій Степанов, 30 років. — Знали б ви, як він любив Лєну. Я був у курсі їх роману. Він їй часто дзвонив. Дуже ревнував. Якось Лєна пішла на дискотеку, а Сергій був проти, посварилися. А потім він по телефону їй замовив великий букет квітів та скриньку, на якій попросив написати "Я тебе люблю". Зробив сюрприз. Сергій був глибоко віруючою людиною. Півроку прожив у монастирі. Взяв у батюшки благословіння на постриг. Але там йому було важко і повернувся до мирського життя. До весілля жили окремо.

Зараз ви читаєте новину «Молодята розбилися на другий день весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути