пʼятниця, 10 вересня 2010 08:45

Мисливці стріляють один в одного

Шість днів в Україні триває сезон полювання на пернату дичину. За цей час уже загинули щонайменше двоє, скалічилися ще кілька.

33-річний Віталій Баранець із селища Кіровське на Дніпропетровщині втопився 5 вересня. Він та його друг перекинулися, коли плавали човном на Дніпродзержинському водосховищі. Напарник урятувався.

— Віталій не був затятим мисливцем, — кажуть у Кіровському. — Гарний сім"янин, із дружиною двоє діточок мають. Дуже вродливий, темно-русий. Чи не з усім селом дружив.

Того ж дня у селищі Комишуваха Оріхівського району Запорізької області мисливець уві сні вистрелив у голову товаришеві. Той загинув.

На Кіровоградщині любитель полювання із Маловисківського району влучив у друга. Пораненого забрали до реанімації.

— У Глобинському районі на річці Удай полював 39-річний житель Борисполя, що на Київщині, — розповідає Юрій Сулаєв із Полтавської обласної міліції. — Швидше за все, в нього впала гвинтівка і стався постріл. Куля ушкодила лівий бік голови. Інший мисливець — 54-річний кременчужець — полював на качку в Глобинському районі. Також необережно повівся з рушницею, і дробина влучила в щоку.

Зараз ви читаєте новину «Мисливці стріляють один в одного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути