вівторок, 25 липня 2017 07:50

Микола Луковський убив колишню дівчину і повісився

Автор: www.vk.com
  Людмилу Булах із міста Кролевець на Сумщині вбили на очах 10-річної сестри
Людмилу Булах із міста Кролевець на Сумщині вбили на очах 10-річної сестри

— Певно, в хлопця дах поїхав. Бо таке нормальна людина зробити не могла. На дитині живого місця не лишилося. Різав куди бачив — по обличчю, руках, тілу. Все місто в шоці, шкода дівчину. Та і його жаль. В обох життя тільки почалося, — розповідає мешканка міста Кролевець на Сумщині. Імені не називає.

Тут 19 липня 22-річний Микола Луковський порізав ножем 17-річну Людмилу Булах. Завдав 35 ударів в обличчя, тулуб і руки. Потім прийшов додому і повісився.

Людмила і Микола зустрічалися чотири місяці. Півроку тому розсварилися.

— Він переслідував її, добивався, хотів наладить отношенія. Люда була протів, — додає жінка.

Людмила Булах має сестер — близнючку Анну та Олександру, 10 років.

— Батько дівчат — афганець. Займається підприємництвом, має склад будматеріалів, магазин меблів, продуктів і кафе, — про­довжує жінка. — Дружина кілька років тому померла. Володя сам виховував доньок. Потім удруге одружився. Того вечора Людочка із батьком і сестрами була в їхньому літньому кафе.

Близько 23:00 Людмила з молодшою сестрою скутером поїхала додому.

— Їхати їм хвилин зо дві. Сашка пішла в хату. Люда мала взяти в гаражі цеп і повернутися назад, закрити кафе. Коля піджидав її між дворами у кущах. Там темно. Сидів, пив водичку. Саша почула крик сестри. Вибігла на вулицю і побачила той весь жах. Хоч Микола був у темній кофті з капюшоном, вона його впізнала. Почала кричати. В цей момент Людочка спробувала втекти. ­Певно, в стані афекту пробігла метрів 10 і впала. Навколо неї була велика калюжа крові.

10-річна Олександра подзвонила батькові. За хвилину він був на місці. Поклав доньку в авто й повіз у лікарню. Поліцію викликав сусід, який почув крики.

— Люда закінчила школу в цьому році. Дуже вихована дівчинка, чемна й слухняна. Тільки випускний відгуляли. Мали із сестрою-близнючкою поступати в Київ, хотіли вчитися на ресторанний бізнес. У лікарні дівчину намагалися спасти, та не змогли.

Микола Луковський — спортсмен, займався бодібілдингом. Жив із матір'ю та бабою на іншому кінці міста.

— Микола ніби й хорошим хлопцем був. Але ніде не вчився після школи, не працював. Сидів у матері на шиї. Сім'я у нього обична, достаток середній. Мати перебивалася ­тимчасовими підробітками. Казала, після розставання з Людою Коля замкнувся в собі. Останні тижні навіть не спілкувався. Коли повернувся додому того вечора, вона не чула. Прийшли поліцейські. Знайшли його в сараї в петлі. Уже був холодний. Мабуть, зарання продумав, щоб швидко убити Люду й себе.

Справу про вбивство та самогубство розслідує поліція.

Людмилу Булах і Миколу Луковського поховали 21 липня.

Зараз ви читаєте новину «Микола Луковський убив колишню дівчину і повісився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути