пʼятниця, 22 лютого 2013 05:00

Меру знищили джипа

Опівночі 20 лютого у місті Винники за 4 км від Львова спалили джип "Тойота Секвоя" мера 38-річного Сергія Уварова. Машина зареєстрована на дружину 39-річну Уляну.

— Жінка подзвонила у міліцію о першій ночі, — каже Світлана Добровольська з обласної міліції. — Експерти встановили підпал, шукають винуватців.

Зранку наступного дня мер на роботу не вийшов.

— В Уварових — мільйони ворогів, їх у місті не люблять, — говорить 32-річна Галина з Винників. Прізвища не називає. — Сергій Іванович нечесний і в бізнесі, і в політиці. Раніше керував будівельною фірмою "Данило Галицький", багатьох працівників пустив по світу з торбами. Мій знайомий був заступником директора його фірми, будував у Винниках п'ять котеджів. Коли прийшов по зарплату робітникам, Уваров сказав: "Заклади свою хату, візьми в банку кредит і розрахуйся з людьми". Коли той відмовився, звільнив. Коли колишнього мера Винників Теодора Гудзяка затримали на хабарі, то всі казали, що його підставив Уваров.

Минулого місяця син мера 19-річний Віталій Уваров на джипі БМВ Х5 спричинив потрійне ДТП на трасі Київ — Чоп. Потерпілому Романові Гудю пообіцяв виплатити компенсацію.

— Я повірив, бо ж усі ми люди. Пройшов місяць, але від Уварових ні слуху ні духу. Ні добитися, ні додзвонитися, — розповідає Гудь. — Віталій винен за ремонт 8 тисяч гривень.

"Тойота Секвоя" — один з найбільших і найкомфортніших джипів світу. У США його номінували на премію "Північноамериканська вантажівка року". Важить 2,7 т, вміщує до восьми людей, має двигун об'ємом 5,7 л потужністю 381 к. с, що споживає до 30 л бензину на 100 км шляху. Нова "секвоя" коштує близько 700 тис. грн. БМВ Х5 — менший джип. У магазинах новий продають за 850 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Меру знищили джипа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути