Ексклюзиви
пʼятниця, 17 грудня 2010 05:30

Мер Радивилова збив велосипедиста

Автор: фото з сайта www.radyvyliv.net
   Миколу Карапетяна називають вічним мером міста Радивилів Рівненської області
Миколу Карапетяна називають вічним мером міста Радивилів Рівненської області

14 грудня близько 22.50 мер райцентру Радивилів Рівненської області 51-річний Микола Карапетян збив чоловіка, який їхав на велосипеді. Це сталося за 5 км від Радивилова, між селами Михайлівка та Крупець. За кермом "Тойота-Кемрі" був міський голова, перед тим проїхав 423 км — повертався зі столиці.

— У мене й думки не було тікати з місця ДТП. Я викликав "швидку" і даїшників, — каже Микола Аракелович. — Я бачив велосипедиста. Він їхав по обочині, на багажнику висів якийсь мішок і затуляв катафоти. Коли нас розділяло всього кілька метрів, він несподівано виїхав на проїжджу частину. Чому — не знаю. Можливо, його занесло на слизькій дорозі або не втримав рівноваги через мішок.

Чиновник каже, що не зміг зупинитися. "Тойота" наїхала на велосипедиста. Той відлетів, в іномарки погнувся капот. Мер загальмував і вибіг на трасу. Збитий лежав на спині в калюжі крові. Мішок із металобрухтом валявся неподалік.

— Усе сталося так швидко і так страшно. Я підбіг до нього, пощупав пульс. Одразу викликав "швидку", але їхня допомога вже не знадобилася. Чоловік помер на місці. Мені дуже прикро, — каже Микола Карапетян.

Інспектори ДАІ кілька годин встановлювали особу загиблого. Ним виявився 35-річний В'ячеслав, житель Радивилова.

— Мера не затримували. За фактом ДТП триває слідча перевірка. Протягом 10 днів мають вирішити, чи порушувати кримінальну справу, — говорить Ярослав Мельничук з обласного управління ДАІ.

Миколу Карапетяна в Радивилові називають "вічним мером". Він очолює міськраду з 2002 року, тричі поспіль перемагав на виборах голови.

— Шкода мера як людину. Він хороший чоловік, за пенсіонерів дбає. Навіть заборонив міжміським маршруткам по центру їздити, бо ми скаржилися на загазованість і шум. Завдяки Карапетяну цього року Радивилів виграв Всеукраїнський конкурс із благоустрою, — каже 52-річна місцева Надія Троцюк.

Зараз ви читаєте новину «Мер Радивилова збив велосипедиста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути