вівторок, 21 вересня 2010 03:53

Мартинюки поїли сина-школяра горілкою

15-річного Віталія Мартинюка із села Білозірка Лановецького району Тернопілля поставили на облік у лікаря-нарколога. Стосовно його батьків порушили кримінальну справу за невиконання їхніх обов"язків.

— Хлопця кілька разів привозили в лікарню після сильного алкогольного отруєння, — каже заступник обласного прокурора Микола Люшненко, 56 років. — Спеціалісти встановили, що дитина хворіє на алкоголізм.

— Батьки його випивають, але не алкоголіки, — розповідає 55-річний Роман Юзьвик, сільський голова Білозірки. — Тримають корову, двоє поросят, мають пай.

Зі слів війта, хлопця забрали від батьків, після того як ті вкрали шматок труби з території клубу. Тепер він живе в сусідньому селі Москалівка з бабою. Батьки випивають менше.

— Я їздив пару раз на суди з тою родиною, — продовжує Юзьвик. — Віталік розказував, що батьки пили, а йому наливали пиво. Може, й горілку пив. Але неправда, що його в лікарню через то привозили.

Віталій вступив до професійно-технічного училища в райцентрі. Батьків провідує.

— Він у школі не дуже вчився, але по життю роботящий, — говорить Роман Романович. — Змалку копійку заробляє. Коньми весь час у сусідів по городах працює. Грошима батькам помагає, любить їх, але часто свариться. Каже, щось собі зробить, як вони пити не перестануть.

Зараз ви читаєте новину «Мартинюки поїли сина-школяра горілкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути