пʼятниця, 15 червня 2018 06:50

"Маршрутка перевернулась і впала на людей"

Увечері 11 червня в Запоріжжі водій "Вольво" на перехресті протаранив маршрутне таксі №5. Загинула 58-річна пасажир­ка маршрутки.

— Приїхали вісім "швидких", поліція, — розповідає свідок аварії Галина Спильна. — Обидва авто були вщент розбиті. Водія мікроавтобуса й пасажирку з переднього сидіння ударом викинуло через вікно. Потім маршрутка перевернулась і впала на людей. Її піднімали перехожі, які були поруч.

— Водій мікроавтобуса підключений до апарата штучної вентиляції легень у реанімації. Йому видалили селезінку, має зламані ребра, — говорить Андрій Попович, головний лікар обласного Центру екстремальної медицини. — Загрози для життя інших потерпілих немає.

У "Вольво" їхали четверо людей. Усі отримали численні травми. У крові 48-річного водія легковика були алкоголь і три види наркотиків, за висновками експертизи. Його можуть ув'язнити на вісім років.

Зараз ви читаєте новину «"Маршрутка перевернулась і впала на людей"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути