вівторок, 12 вересня 2017 07:20

Маріанна Грушицька повісилася на горищі

22-річну Маріанну Грушицьку знайшли повішеною на горищі в місті Буськ Львівської області 6 вересня. Займалася співами, викладала в дитячій музичній школі.

— Мати Маріанни була на роботі, побачила пропущений від доньки. Стала набирати — вона не відповідала. Попросила старшого сина глянути, де Маріанна. Він знайшов її на горищі в петлі. Була мертва, — розповідає знайомий, не називається.

— Сім'я в них добротна. Завжди одне одно слухали, допомагали. Мати за­відує будинком культури в Буську. Батько працює в Житомирі замначальника спиртзавода. Фінансових труднощів не мають, — продовжує хлопець. — Кілька років тому зустрічався з Маріанною. Не склалося, але залишилися в хороших стосунках. Щодо заміжжя ніколи не переймалася. Не думаю, що особисте підштовхнуло її до такого вчинку.

Дівчина брала участь у патріо­тичних і волонтерських проектах. Була керівником дитячого вокального колективу "Квіти надії". Співала на концертах та фестивалях. Влаштовувала вечори пам'яті.

— Останнім був вечір пам'яті Кузьми Скрябіна та благодійний концерт "Відкрий серце" в підтримку сімей, які постраждали від війни на Донбасі, — каже депутат Львівської облради 31-річний Петро Жукровський. — Два тижні тому з матір'ю їздила до священика у Львів. Була в тяжкому душевному стані. На підставі підтвердження священика її поховали по-християнськи. Говорив із мамою дівчини. Вона в шоці. Не розуміє, що відбувалося з донькою. Їй добре все вдавалося у творчому руслі. Аж раптом замкнулася в собі. Подружки розповідали, місяців два з ними не спілкувалася. Була весь час сумна, мовчазна. На дискотеки йти не погоджувалася.

За два тижні до самогубства Маріанна потрапила до реанімації. Наковталася таблеток.

— Доти ніхто не зважав, що з нею щось не так. Думали, творча людина. Перейде. З рідними ходила до церкви. Співала в церковному хорі, — додає Жукровський.

— Щось її мучило. Маріанна мала хороші відносини з мамою. Але було щось таке, про що навіть їй не сказала, — розповідає знайома родини 38-річна Леся Іваничко. — Говорила лише, на душі погано. І танула на очах. Я чула різні версії. Що їй стало важко переносити жорстку конкуренцію на роботі. Вона була неконфліктна, не вміла вигризати своє місце під сонцем. Про кохання, якому не судилося продовжитися. Що насправді сталося — ніхто не знає.

Маріанну Грушицьку поховали 7 вересня у весільній сукні. Попрощатися з нею прийшли кілька сотень людей.

Зараз ви читаєте новину «Маріанна Грушицька повісилася на горищі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути