Ексклюзиви
середа, 02 червня 2010 04:34

Людмилу Пархомчук задушила мачуха

32-річній Марії з села Линівка Рожищенського району Волині загрожує довічне ув"язнення. Вона задушила свою падчірку Людмилу Пархомчук, 11 років.

— Рідна мама покинула Люду маленькою, — розповідає Ганна Ткачук із місцевої ради сусіднього села Переспа. — Батько Руслан привів додому Марію. Вона в Линівці ніколи не була, але кажуть, що нормальна жінка, непитуща, працьовита. Своїх дітей не має, замужем не була.

Людмила ходила до школи в сусіднє селище Голоби. Щоб не повертатися пізно додому, іноді ночувала у своєї тітки.

— Люда дуже любила свого тата, часто про нього говорила. Ніколи не скаржилася на нього чи мачуху, — говорить Лідія Семенівна, її класний керівник.

11 травня Марія зателефонувала до школи. Попросила передати Людмилі, щоб та йшла додому. Дівчинка послухалася. Однак вдома батько її не застав. Подумав, що та у тітки. За кілька днів звернувся у міліцію. Тіло дівчинки знайшли під мостом за селом. Мачуха зізналася у вбивстві.

— Ми відпрацьовуємо кілька версій, — каже 41-річний Микола Корнейко з обласної міліції. — Перша — будинок. Нещодавно батько переписав свою хату доньці. Можливо, мачуха боялася, що їй нічого не перепаде. Друга — помста. Дівчинка обіцяла мачусі будь-якою ціною відібрати тата.

Зараз ви читаєте новину «Людмилу Пархомчук задушила мачуха». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути