Ексклюзиви
пʼятниця, 17 лютого 2017 00:40

Любов Прасол із сином викинулися з сьомого поверху

Автор: ФОТО З САЙТА www.vk.com
  Любов Прасол (на фото) із чоловіком та 3-річним сином Іваном жила в Дарницькому районі столиці. Момент самогубства жінки зняли камери відеоспостереження
Любов Прасол (на фото) із чоловіком та 3-річним сином Іваном жила в Дарницькому районі столиці. Момент самогубства жінки зняли камери відеоспостереження

Вранці 12 лютого з вікна столичної квартири на сьомому поверсі стрибнула киянка 30-річна Любов Прасол. Перед цим звідти випав її 3-річний син Іван і двоє котів.

Момент падіння зняли камери спостереження на вході до будинку. Першим о 7:15 випав кіт. За 12 хв. — дитина. Хлопчик упав у напівпідвальне приміщення будинку. Проломив дашок. Туди слідом за ним залетів другий кіт. Любов Прасол стрибнула через 2 хв. після сина. На ній була лише білизна.

Дитину правоохоронці знайшли за 10 хв. ­після приїзду. Патрульний виніс хлопчика на руках. Його з черепно-мозковою травмою, переломом хребта, рук і ніг забрали до лікарні. Ввечері наступного дня він помер. Вижив один кіт.

— В то утро женщина кричала: "Вернись ко мне, я тебя очень люблю!" Мужского голоса слышно не было. Возможно, говорила по ­телефону. Потом случилась эта трагедия, — розповідає сусід Дмитро Завгородній.

— Проснулся от сильного крика ребенка: "Мама, не надо! Мама, не надо!" — згадує мешканець будинку. Імені не називає.

Квартира була зачинена зсередини. Поліцейські розпиляли двері болгаркою. В кімнаті грала музика. Під вікном стояла розкладна драбина на дві сходинки.

Родина Прасол мешкала на вул. Срібнокільській, 14б, у Дарницькому районі столиці. Будинок має 14 поверхів. Зведений 2007-го. Поруч — школа №62 і дитячий садок. Територію регулярно обходить охорона.

13 лютого біля другого під'їзду тротуар сіллю з піском посипає жінка в жовтій жилетці.

— В то утро убирала придомовую территорию. Слышу, женщина кричит: "Люди, помогите!" Я была с другой стороны, гребла снег между домами. Потом консьержки рассказали, что кричала женщина с седьмого этажа. Звала на помощь, когда ее маленький сын выпал из окна. Через пару минут выпрыгнула за ним следом, — розповідає 57-річна Алла Павлівна. — Їхню родину знаю кілька років. Раніше працювала в гастрономі касиром. Жінка дуже хороша, завжди привітається. Її чоловік часто купував продукти. Горілки не брав, хіба червоне вино кілька раз.

Любов родом із села Хотів Києво-Святошинського району. Працювала помічником судді у Верховному суді України. Пройшла люстрацію. Третій рік була в шлюбі з киянином 30-річним Вадимом Прасолом. Недавно чоловік утратив роботу юриста. Влаштувався охоронцем на автостоянку.

— Жили нормально. ­Никогда не слышала, чтобы Люба ­жаловалась на мужа, — розповідає подруга загиблої ­Вікторія Євдокимова, 31 рік. — На неї всі чоловіки задивлялися. ­Завжди весела, синочка ­обожнювала. Не вірю, що могла ­викинути Ваню. Мабуть, сам поліз на ­підвіконня за котом і випав. А Люба від стресу стрибнула.

Слідство розглядає три версії трагедії — нещасний випадок, самогубство, вбивство.

— В семье часто бывали ссоры. Зарабатывала фактически только Люба, а муж был при ней. Вроде, недавно ушел к другой. Но Люба его все равно любила. Прощала. Просила вернуться. Когда он не согласился — такое сделала. В отместку, что ли. Но наверняка никто не скажет. Близким в то утро не звонила, — розповідає знайома родини. Імені просить не називати. — Для Люби сім'я завжди була на першому місці. Суїцид в голові не вкладається. Хоча є очевидець, який бачив її з хлопчиком у вікні. І момент, як викинула його.

— Сусід якраз паркував ­машину, коли все сталося. ­Казав, на землю по черзі полетіли коти, дитина. Потім стрибнула жінка. Не схоже на нещасний випадок, — говорить юрист 44-річна Тетяна Монтян. Мешкає в сусідньому будинку. — Часто бачила ту жінку із сином на дитячому майданчику. Ніколи не підвищувала на нього голос. Завжди спокійна, розважлива.

— Криза у відносинах із чоловіком могла стати причиною самогубства, — вважає психолог ­Тетяна Лупова, 35 років. — Жінка вважала, що в неї все добре — у розквіті сил, має квартиру, авто, престижну роботу, коханого чоловіка. А в один момент щось рушиться. Тому міг спрацювати комплекс Медеї — коли жінка починає ненавидіти близьких і може їх скривдити.

Любов Прасол із сином Іваном поховали 14 лютого в Хотові під Києвом.

Зараз ви читаєте новину «Любов Прасол із сином викинулися з сьомого поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути