Ексклюзиви
пʼятниця, 13 серпня 2010 06:02

Лікар кидався на міліціонерів із сапою

— Вона з синіми стьоклами, до трьох метров висотою. Не питав, що там, бо в самого проблєм хватає, — 48-річний Едуард із міста Бориспіль під Києвом розповідає про теплицю сусіда 32-річного Тараса Гущука. 4 серпня міліціонери вилучили звідти 11 кущів конопель.

— Росли в теплиці розміром 4 на 6 метрів. Вона з автоматичним поливом, зачинена на ключ, усередині електровітряк. Власник заходився ламати теплицю, — розповідає Михайло Роман із міськвідділу міліції. — Схопив сапу і кинувся на міліціонерів. До нього приєднався його робітник. Ми їх затримали.

Тарас Гущук має приватну стоматологічну клініку в Києві. Його триповерхова хата з черепашнику. Обгороджена кам"яним парканом. На подвір"ї стоїть чорний БМВ.

— Всьо равно його не посадять. У нас в Борисполі по совєсті нє судять, откупиться, — переконана продавщиця Олена Шульга, 46 років. — У нього машини шикарні, "ягуар" за мільйон купили.

У день затримання до міськсуду приїхала колишній депутат-"регіонал" Ірина Антипенко. З нею — двоє працівників із секретаріату Уповноваженого Верховної Ради з прав людини. Екс-депутатка пригрозила міліціонерам, якщо затриманому суд дасть адмінарешт, то "ви навіть не уявляєте, як будуть штормити міськвідділ". Наступного дня міськвідділ почали перевіряти комісії від омбудсмена.

6 серпня Тарас Гущук отримав сім діб адмінарешту за опір міліції, його робітник — вісім.

Зараз ви читаєте новину «Лікар кидався на міліціонерів із сапою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути