пʼятниця, 01 вересня 2017 07:50

"Легковик 12 метрів протягнув сина по асфальту"

Автор: facebook.com
  Данило Чепинога із Запоріжжя лежить в обласній дитячій лікарні. Після аварії хлопчику зашили голову, обробили рани на тілі
Данило Чепинога із Запоріжжя лежить в обласній дитячій лікарні. Після аварії хлопчику зашили голову, обробили рани на тілі

— Я пытался остановить машину, но "Жигуль" налетел прямо на сына. Не знаю, откуда взялись силы, я приподнял авто и достал ребенка. Даня чудом не попал под колесо. Зацепился за днище. Когда взял его на руки — он начал кричать от испуга и боли, — розповідає 34-річний Денис Чепинога із Запоріжжя.

Його 3-річного сина Данила збив автомобіль ВАЗ 2101. За кермом був 17-річний Валерій Вільямовський. Він — студент технікуму. Водійських прав не має.

Аварія сталася на розі вул. Нагнибіди та Новокузнецької. Денис разом із дружиною 32-річною Ольгою, синами Данилом і 7-річним Давидом вийшли на прогулянку.

— Це — площадка біля супермаркету. Там завжди гуляють батьки з дітьми. Малі катаються на велосипедах, скейтах, малюють крейдою на асфальті. Компанія хлопців стояла неподалік, говорили. Потім кудись поїхали. Коли поверталися, син грався м'ячиком біля бордюра. Крикнув йому, щоб стояв на місці. Але "Жигулі" їхали просто на нього, — продовжує Денис Чепинога. — Даня злякався і почав тікати. Може, зробив два-три кроки і попав під машину. Легковик 12 метрів протягнув сина по асфальту, потім зупинився. Дитина була вся у крові — розбита голова, зчесана шкіра на тілі. До водія підбігли люди. Забрали ключі від машини. Викликали "швидку" і поліцію. Він деякий час був на місці. Потім кинувся тікати. Я був у шльопанцях. Наздогнати не зміг. В той момент хотів його розірвати.

Данила лікують в обласній дитячій лікарні.

— Його одразу прооперували — зашили голову, прочистили рани. Син не може перевернутися, лежить тільки на боку, — каже чоловік.

— Дитині пощастило. Внутрішні органи — в нормі, крововиливу в мозок нема, — говорить Сергій Зайцев із відділення загальної хірургії лікарні.

— "Жигуль", яким збили сина, водієві не належить. Це авто батьків його товариша. Вони саме поїхали на море. Хлопці вирішили покататися, — розповідає Денис Чепинога. — Після аварії до нас одразу приїхали батьки 17-річного водія. Вибачалися, пропонували допомогу. Пізніше батько хлопця приїжджав у лікарню, хотів поговорити. Даню саме готували до операції, було не до того. Більше ми не спілкувалися.

У поліції відкрили кримінальне провадження.

Зараз ви читаєте новину «"Легковик 12 метрів протягнув сина по асфальту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути