Ексклюзиви
пʼятниця, 13 травня 2011 01:30

"Кредобанк" пограбував чоловік у білому картузі

По обіді 11 травня до відділення "Кредобанку" на столичному просп. Перемоги, 96 зайшов чоловік у білому картузі. Погрожував касирці пістолетом, вимагав грошей. Жінка віддала 24 тис. грн. Невідомий схопив їх і втік.

— Приміщення було обладнане кнопкою виклику охорони, — каже Володимир Поліщук, речник столичної міліції. — Охоронці приїхали за 6 хвилин, але грабіжник утік.

Відділення фінустанови розташоване у будинку на пожвавленому просп. Перемоги між станціями метро Нивки і Святошин. У будинку чимало магазинів. Проспектом до пізнього вечора ходять перехожі. Грабіжник напав у час, коли на вулиці було багато людей.

Це відділення "Кредобанку" грабують удруге за півроку. Торік 5 листопада його обчистив сивий чоловік у сірій куртці. Забрав 1 тис. євро і три пачки грошей по 50 грн. Нападав сам опівдні, коли на вулиці було людно. Тоді у відділенні не було кнопки виклику охорони і відеокамер спостереження. Після нападу їх встановили.

Зараз ви читаєте новину «"Кредобанк" пограбував чоловік у білому картузі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути