четвер, 07 червня 2012 05:45

Колишній нардеп не працює у колонії

Колишнього депутата Верховної Ради 49-річного Віктора Лозінського, засудженого за умисне вбивство, 14 квітня перевели зі столичного СІЗО у Бориспільську виправну колонію №119 у селі Мартусівка.

— Віктор Лозінський не має ніяких привілеїв, — каже 49-річний Олександр Науменко, речник управління державного департаменту України з питань виконання покарань у Києві та Київській області. — Умови в камері такі, як і для всіх. Працюватиме з іншими ув'язненими. Ким — це залежить від нього: які має здібності і ким йому сподобається.

У Бориспільській колонії №119 виготовляють вироби з дерева та металу — граблі, вила, контейнери для сміття, ящики для овочів.

Торік 20 квітня Дніпровський райсуд Києва засудив Лозінського на 15 років позбавлення волі за вбивство 55-річного Валерія Олійника із села Грушка Ульяновського району Кіровоградщини. У березні 2012-го Апеляційний суд столиці пом'якшив вирок, зменшив термін ув'язнення на один рік.

— Лозінський потрапив у цю виправну колонію, бо він житель Київської області, — каже Олександр Науменко. — Крім того, цей заклад відповідає необхідному рівню безпеки. Там утримуються засуджені, які відбувають покарання за тяжкі злочини, але судимі вперше.

Зараз ви читаєте новину «Колишній нардеп не працює у колонії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути