вівторок, 13 березня 2012 08:08

Киянин Андрій Крупка провалився у яму з окропом

Зранку 12 березня киянин 39-річний Андрій Крупка провалився у яму з окропом. Виходив зі свого будинку на вул. Вадима Гетьмана, 40, ішов до машини. Біля кіоску тротуар провалився. Андрій свідомості не втратив, вибрався, разом зі штанами здер попечену шкіру. З опіками 25% поверхні тіла його забрали до реанімації опікового центру.

За кілька годин комунальники "Київенерго" розкопали яму. Виявили, що там прорвало трубу з гарячою водою.

Удень 13 березня на місці прориву — яма. Усередині двоє робітників засмолюють щойно заварену дірку. Зверху за ними спостерігають восьмеро. Поряд чергують дві машини, кран аварійної бригади.

— Ми приїхали у вісім ранку. Вже майже все зробили. Зараз укріпимо зверху бетонною плитою і засипемо. Такі аварії у нас постійно, щодня виїжджаємо, — каже 63-річний зварювальник Віктор.

До ями під'їжджає "газель". З неї виходять ще двоє робітників та їхні начальники у чорних костюмах. Один розмовляє по мобільному.

— Я зранку казав зробити все як положено. Шо-то я не поняв, а де всі? Обід? Зараз знову нап'ються і роботи не буде, — кричить. Кладе телефон у кишеню та підходить до робітників.

— Чим то ви криєте?

— Що є, тим і криємо.

Чоловік у костюмі повертається у службову "газель".

Неподалік ями стоять у ряд кіоски та магазини швидкого харчування. Біля крамнички "Алекс" — дві літні парасолі "Рогань", під кожною пластиковий столик. Двоє пенсіонерів розливають у пластикові стаканчики горілку "Медофф", закушують булочкою.

— Я Андрія бачив пару раз, — каже 34-річний Євген Компанець із будинку. — Каву часто тут п'ємо, перекидаємося якимось словом. Він машину має, якогось "китайця" отут ставить. А такі провали в цьому районі не перший раз. Рік тому метрів у 20 звідси машина провалилася.

Біля Андрія чергує дружина Оксана. Мають 19-річного сина Євгена, який щойно повернувся з армії.

Зараз ви читаєте новину «Киянин Андрій Крупка провалився у яму з окропом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути