середа, 09 червня 2010 06:30

Катерину Чернишову мати витягла із зашморгу

Автор: фото надане телеканалом НТН
  Катерина Чернишова на п’ятому місяці вагітності. Із батьком дитини розійшлася
Катерина Чернишова на п’ятому місяці вагітності. Із батьком дитини розійшлася

21-рiчна Катерина Чернишова з Краматорська Донецької області спробувала накласти на себе руки.

Її мати, 50-річна Світлана Чернишова, торгує на Центральному ринку міста 15 років. Донька їй допомагає.

— Ми з мамою торгували яблуками й картоплею, — розповідає Катерина російською. — До мене підійшов вантажник Вiти Ларентьєвої. Сміється, простягає мобілку. Я подумала — прикол якийсь. Потім продавці — один за другим — підходять із мобілками, тичуть ними й говорять на мене "хвойда". А реалізатор Люда каже: "Катя, як тобі не соромно. Ти ж у церкву ходиш". Виявилося, вони викачали з Інтернету якесь порно. Там дівчина, схожа на мене, займається сексом із чоловіком. Стали соромити мою маму, що вона виховала повію. Я сказала всім, що то не я. Волоссям та дівчина на мене справді схожа. Але в мене шрам на лівій руці з двох років, а у тієї дівчини немає. В неї зовсім інша фігура. А потім мені почали дзвонити приятелі мого колишнього хлопця, принижували.

У сім"ї Чернишових шестеро дітей, живуть у приватному будинку.

— Всю ніч Катi дзвонили на мобілку, — згадує Світлана Борисівна. — Говорили грубощі. А вона згорнулася калачиком і плакала. Очі опухли від сліз, ридала. Вранці вислизнула у прибудову з телефоном у руці, я — за нею. Забігаю — висить. Я схопила її, підняла на руках, кричу чоловікові: "Павлик, сюди, швидше!". Хвилин 20 Катя хрипіла. Не могла дихати. Сказала, що дзвонив хлопець продавщиці з нашого ринку. Говорив: "Усе місто вже про тебе знає. Скільки твої послуги коштуватимуть?". Я одразу передзвонила на той номер: "Що ж ви, гади, робите! Я дитя з мотузки зняла".

Світлана Чернишова написала заяву в міліцію на власницю сусіднього торговельного місця 30-рiчну Вікторію Ларентьєву. Просила притягнути її до відповідальності за те, що довела Катерину до самогубства. У порушенні кримінальної справи відмовили: мовляв, фактів жорстокого поводження та систематичного приниження честі й гідності не встановлено.

У мене шрам на лівій руці з двох років, а в тієї дівчини немає

— Усім на ринку це порно тикала Вiта, — говорить реалізатор Олена. — Коли по ринку ходив дільничний, я пропонувала йому: "Опитайте мене. Я вам скажу, хто поширював це порно". А він: "Опитаю, якщо начальство накаже".

— Мені піднесла подивитися відео на мобілці Віта Ларентьєва, — додає Світлана Чернишова. — Казала: "Полюбуйся на свою дочку". Катерина через чотири дні після спроби самогубства повернулася на ринок. До нашого прилавку підбігла мати Віти — Галина. Кричала при покупцях: "Повія". Я кинула торгівлю, взяла таксі й поїхала в міськвідділ МВС писати повторну заяву.

Катерина зараз на п"ятому місяці вагітності. За два тижні до спроби самогубства вона розійшлася з батьком дитини 34-річним Віталієм. Він теж працює на ринку оптовиком.

— Віталій дружить із Ларентьєвою. І, що найбільше образило, не вступився за Катю, — каже Світлана Борисівна.

Адвокат збирається відсудити в Ларентьєвих півмільйона гривень.

Зараз ви читаєте новину «Катерину Чернишову мати витягла із зашморгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути