вівторок, 02 жовтня 2018 07:20

Із машини інкасаторів украли 3,5 мільйона гривень

Автор: фото надане ГУ НП в Одеській області
  Поліцейські оглядають місце нападу на машину інкасаторів Ощадбанку на вулиці Софіївській в Одесі. У місті оголосили план ”Сирена”
Поліцейські оглядають місце нападу на машину інкасаторів Ощадбанку на вулиці Софіївській в Одесі. У місті оголосили план ”Сирена”

В Одесі на вул. Софіївській невідомі напали на машину інкасаторів Ощадбанку ввечері 28 вересня. Двох поранили. Забрали 3,5 млн грн. На вулиці було багато перехожих. Під час пограбування ховалися в під'їзді та за деревами.

— Злодії втекли на автомобілі "Лексус RX". На інкасаторів напали, коли вони під'їхали до банку і вийшли з машини, — каже керівник обласної поліції 43-річний Дмитро Головін.

На місці події поліцейські знайшли п'ять гільз калібром 9 мм. Обох інкасаторів госпіталізували.

— Мужчины поступили в больницу около 22:40. Одному пуля попала в пятку. Его прооперировали и отпустили домой, — говорить головний лікар міської лікарні №11 Микола Турчин. — Другий отримав поранення в стегно та передпліччя. Зачепило артерію, втратив багато крові. Перебуває в реанімації, стан важкий.

У місті оголосили план "Сирена". На дорогах та виїздах з обласного центру виставили поліцейські патрулі.

— Після пограбування нападники змінили авто, — додає радник голови обласної поліції Руслан Форостяк. — Зараз розшукуємо "Вольво S80". Імовірно, 2003 року випуску з литовськими номерами KPG940. Колір сірий чи сріблястий металік.

Зараз ви читаєте новину «Із машини інкасаторів украли 3,5 мільйона гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути