пʼятниця, 25 травня 2018 07:40

Іван Полюков підірвав себе на очах у колишньої дружини

У селі Чернеччина Красносільського району на Сумщині 34-річний Іван Полюков підірвав себе гранатою 20 травня. Зробив це на околиці села на очах у колишньої дружини 29-річної Тетяни. Покликав туди, аби попрощатися.

— Подружжя розлучилося чотири роки тому. Спілкувалися, бо мають двох спільних дітей, — каже 45-річна Ельвіра Біганова з обласної поліції. — Останнім часом ніяких конфліктів не мали. Чоловік не говорив про намір накласти на себе руки. Записки теж не залишив. Покликав колишню дружину попрощатися. Вона одразу й не зрозуміла, до чого те прощання. Прийшла, побачила в чоловіка гранату. Він перекидав її з руки в руку. Коли граната впала на землю, Іван ліг на неї. Завдяки цьому Тетяна не постраждала.

Колишнє подружжя односельці характеризують позитивно. Працьовиті, алкоголь не вживають, кажуть. Виховували двох дітей — 7-річного Кирила та Тетяну, 2 роки.

— Іван офіційно ніде не працював, на обліку в центрі зайнятості не перебував. Тримав город, якусь живність у сусідній Виднівці — звідти родом. Підробляв грузовими перевозками, — розповідає Іван Рагулін, голова сільської ради. — Таня — в декретній відпустці за другою дитиною. Після розлучення Іван винаймав хату на околиці села. Поблизу є ліс, де все і сталося. Того дня він був на поминках товариша, який помер рік тому. Випив. Потім покликав на зустріч колишню дружину. Ніби перед тим вони посварилися.

Чоловіка поховали у Виднівці 23 травня.

— На місці загибелі виявили металеві уламки та скобу від гранати Ф-1. У будинку, де жив останнім часом — незареєстровану гладкоствольну мисливську рушницю та набої різного калібру.

Слідчі встановлюють причини й обставини самогубства, а також походження зброї. Відомо, що у бойових діях Іван Полюков участі не брав.

Зараз ви читаєте новину «Іван Полюков підірвав себе на очах у колишньої дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути