Ексклюзиви
пʼятниця, 14 вересня 2018 07:30

Італійцеві випалили очі кислотою

Автор: WWW.FACEBOOK.COM/АННА МАЛЯР
  ­51-річний італієць Джованні Арканжелі може повністю втратити зір
­51-річний італієць Джованні Арканжелі може повністю втратити зір

У Білгороді-Дністровському на Одещині ввечері 8 вересня облили кислотою 51-річного Джованні Арканжелі. Чоловік — італієць. Останні два роки живе в Україні. Добивається від дружини Тетяни Шевченко, 45 років, права на спільне виховання сина, 6-річного Джуліо.

— Джовані йшов додому, коли раптом підбіг незнайомець і чимось облив. Зміг дійти до сусідів. Ті викликали "швидку", — розповідає 35-річний Юрій Пономаренко, товариш італійця.

У потерпілого опіки очей і обличчя. Він у важкому стані в Одеській клініці імені Володимира Філатова. Чоловікові зробили кілька операцій. Чи врятують зір, медики не прогнозують.

Джованні Арканжелі родом із столиці Італії Рима. Дистанційно працює інженером-дизайнером. Познайомився з Тетяною сім років тому. В Італії одружилися.

— До появи сина все було добре. А коли Джуліо народився, Тетяні все було не так. Хотіла тільки грошей, — каже Юрій Вік­торович. — Два роки тому вона забрала сина й поїхала в Україну до батьків. Відтоді не дозволяє побачень із Джуліо. У суді вимагає розлучення й аліментів — не менш ніж тисячу доларів (28 тис. грн. — ГПУ) на місяць.

Районна служба в справах дітей визначила години, коли Джованні Арканжелі мав би бачити сина. Але дружина це ігнорує.

— Джованні не відкидає, що напад із кислотою могла замовити дружина чи хтось із її рідних. Інших ворогів у нього немає, — говорить Юрій.

Поліція кваліфікувала справу як заподіяння легких тілесних ушкоджень. Її можуть перекваліфікувати на більш важку, якщо лікарі не врятують потерпілому око.

Дружина Тетяна Шевченко від коментарів відмовилася.

Зараз ви читаєте новину «Італійцеві випалили очі кислотою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути