пʼятниця, 02 березня 2012 05:45

Ілля Симочко спалив хворого сина в лісі

45-річний Ілля Симочко з міста Мукачеве Закарпаття вбив і спалив сина 5-річного Івана Тербана. Той хворів на целіакію — організм не сприймав білок глютен, який є у хлібі й молочних продуктах. Опісля чоловік спалив себе.

— Він зателефонував нам 26 лютого, — розповідає Наталія Машік із Мукачівського міськвідділу міліції. — Розповів, що 21 лютого загубив сина. Шукав, але не знайшов, просив допомогти. Пригрозив, якщо ми не знайдемо, то спалить себе в лісосмузі між селами Куштановиця і Березинка.

Міліціонери виїхали в лісосмугу. Виявили згарище — Ілля Симочко згорів. Викликали його дружину 35-річну Мар'яну Тербан, склали фоторобот зниклого хлопчика, бо за п'ять років подружжя його не фотографувало.

— Два дні прочісували ліси, — продовжує Наталія Машік. — У понеділок знайшли лопату, наступного дня — свіжу яму в лісі біля села Верхній Коропець. Це за 10 кілометрів від місця, де чоловік спалив себе. В ямі лежало обгоріле тіло дитини. Відвезли його на експертизу. Маємо з'ясувати, в який спосіб дитина загинула.

Мар'яна Тербан виховує двох старших дітей від першого шлюбу. З Іллею жила не розписана, мають ще 6-річного сина. Останнім часом лаялися, жили окремо. Чоловік з Іваном — у Мукачевому, Мар'яна — у селі Воловецького району.

— Жінка каже, що перед зникненням сина чоловік їй зателефонував, розказав, що малий зник. Вона думала, що так змушує її повернутися. Вона не хотіла, бо чоловік її бив, — кажуть міліціонери.

Ілля Симочко жив відлюдником, кажуть сусіди. Ні з ким не спілкувався, поводився дивно, хоча на обліку в психдиспансері не перебував. Востаннє його з сином бачили 22 лютого.

Зараз ви читаєте новину «Ілля Симочко спалив хворого сина в лісі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути