четвер, 21 червня 2012 05:30

Ґвалтівники Оксани Макар побилися в суді

19 червня Центральний райсуд Миколаєва заслухав справу про зґвалтування і вбивство Оксани Макар. На ньому звинувачені побилися.

Суддя заздалегідь оголосив засідання закритим — мав заслухати інтимні подробиці зґвалтування. До залу впустили лише звинувачених Євгена Краснощока, Артема Погосяна і Максима Присяжнюка, їхніх адвокатів, матір загиблої Тетяну Суровицьку з адвокатом і конвоїрів.

9 березня Євген Краснощок, Артем Погосян і Максим Присяжнюк зґвалтували у квартирі останнього 18-річну Оксану Макар. Потім підпалили. Дівчина вижила, але 29 березня померла в лікарні.

Жоден із трьох звинувачених не кається. Перекидають провину один на одного. Судово-медична експертиза визнала, що всі троє — осудні, силували дівчину по черзі.

Першим свідчить суду Артем Погосян. Виправдовується, укотре запевняє, що не ґвалтував, не душив, не підпалював Оксану і свідком цих дій був із примусу. Каже, що силував Євген Краснощок. У відповідь той зривається, двічі вдаряє Артема кулаком у вухо і шию. Суддя дає зауваження.

Суддя встигає заслухати лише Погосяна. Свідчення інших двох переносить на наступне засідання, яке призначає на 21 червня. Його теж оголошує закритим.

Зараз ви читаєте новину «Ґвалтівники Оксани Макар побилися в суді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути