вівторок, 28 вересня 2010 05:35

Грабіжник не взяв у банку грошей

"Гроші! Гроші давай!" — кричить зранку 21 вересня невідомий у масці. Він зайшов до відділення Ощадбанку на вул. Подвойського, 5а у Києві. Це неподалік станції метро Дорогожичі. Пістолетом б"є у скляну перегородку середньої із трьох кас. За мить лунає постріл, куля влучає у стелю. Касирка відповідає, що каса поки що порожня.

Філія фінустанови на першому поверсі 16-поверхівки. Зранку 21 вересня тут було п"ятеро відвідувачів, троє жінок і двоє чоловіків. Стояли у чергах до кас. Охоронця у відділенні немає.

— День почався як звичайно, — згадує касирка Леся Шуліка, 49 років. У неї грабіжник вимагав гроші. — Цей хлопець забіг раптово. Якийсь чи наркоман, чи під шофе. Ну які гроші у касі о дев"ятій ранку? Я так і сказала.

Відвідувачі стояли мовчки. Зупинити невідомого не намагалися. Той одразу попередив, що не чіпатиме їх.

— Як вистрелив, я злякалася, досі в шоці, — додає. — Натиснула кнопочку виклику охрани. Він постояв і побіг собі. Нічого не взяв.

За хвилину туди приїхали міліціонери. Злочинця не затримали. Відділення обгородили червоними стрічками, опитали касирок. Десь за годину банк продовжив свою роботу.

Зараз ви читаєте новину «Грабіжник не взяв у банку грошей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути