вівторок, 22 травня 2012 06:45

Горілку "Золота чарочка" розливали в інкубаторі

17 тис. пляшок горілки "Золота чарочка" знайшли податкові міліціонери Вінниччини в цеху колишньої страусиної ферми в селі Гранів Гайсинського району.

— 17 травня даїшники побачили за селом помаранчевий мікроавтобус. Водій їх помітив, різко звернув у поле, вистрибнув із машини й утік, — розповідає Ольга Шишківська з податкової міліції Вінниччини. — Міліціонери оглянули бус — у салоні були 150 ящиків із горілкою. В кожному по 20 пляшок. Із акцизними марками, розфасовані, як із заводу.

Водій їхав із колишньої страусиної ферми. Вона діяла за Грановом кілька років, однак 2008-го власник її закрив, приміщення здав у оренду. Там міліціонери знайшли апаратуру для розливу горілки.

— Розливали в інкубаторі по вигріванню страусиних яєць. Поряд стояло близько 2 тонн спирту та 680 ящиків із готовою горілкою, — продовжує Шишківська. — Лежав фен, за допомогою якого ящики огортали плівкою. На одній із полиць лежали паспорти двох людей, які тут працювали. Їх розшукуємо, бо водій їх попередив, і вони втекли. Дані водія теж відомі, бо він забув забрати з машини документи.

Горілку й спирт вилучили, їх оцінюють у понад 300 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Горілку "Золота чарочка" розливали в інкубаторі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути