Ексклюзиви
пʼятниця, 01 лютого 2019 07:15

Герасим Багірянц розстріляв подружжя

30 січня в Миколаєві біля будівлі Ленінського районного суду 52-річний Герасим Багірянц із рушниці "Сайгак" розстріляв подружжя одеситів 60-річного Михайла Бєлова та його 58-річної дружини.

— Все случилось около 15:00. Вокруг было много народу. Женщина с мужчиной и своим адвокатом стояли возле машины, когда к ним подбежал мужик с оружием, — говорить свідок Володимир. — Спершу вистрелив у живіт чоловікові, той упав. Другий постріл прийшовся жінці. Поранена намагалася сховатися за машинами, але стрілець її добив. Кинув рушницю біля сходів і ходив туди-сюди. З ним був молодший чоловік. Кажуть, його син. Під час стрілянини крутився поряд. А потім сів у машину і втік.

Багірянц — бізнесмен. Засновник компаній "Гекар" і "Агромастер плюс". Перша розташована в Миколаївській області, спеціалізується на торгівлі сільгосптехнікою. Її діяльність тимчасово припинена. "Агромастер плюс" зареєстрована на Херсонщині, займається вирощуванням зернових. 2017 року за борги перед державним бюджетом компанію позбавили ліцензії.

Відомо, що 2008-го Багірянц позичив у Бєлових 2,5 млн грн. Як заставу запропонував два будинки. Згодом подарував їх своїм синам і жінці Наталії Петрик. Борг не повернув. Бєлови звернулися до суду, який у день стрілянини ухвалив рішення на їхню користь.

— Чоловіка це не влаштувало, — каже Іван Виговський з обласної поліції. — Після засідання почав сваритися із позивачами. У розпал сварки дістав рушницю і розстріляв їх. Жінка померла на місці, чоловік дорогою до лікарні. Стрільця схопив поліцейський, який у цей момент проїжджав повз.

Сина Герасима Багірянца затримали поблизу Варварівського моста. Чоловік автомобілем "Мерседес Віто" намагався виїхати з Миколаєва в бік Одеси.

Зараз ви читаєте новину «Герасим Багірянц розстріляв подружжя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути