середа, 08 серпня 2007 07:07

Євпаторійського маніяка визначать за залишками крові під нігтями

Міліція Криму затримала кількох чоловіків, яких підозрюють у вбивствах трьох молодих жінок у місті-курорті Євпаторія.

— Після появи фоторобота нападника в газетах, до міліції багато дзвонили, — каже начальник прес-служби Міністерства внутрішніх справ Криму Олександр Домбровський. — Ми досконально перевіряли всіх схожих чоловіків. Розпитували лікарів про  психічно хворих. Місцевих жителів запитували про сусідів, які неадекватно поводяться з жінками.

Коло підозрюваних звузилося до кількох чоловіків. Їх затримали. Тривають експертизи. Найважливіша — біологічна. Аналіз мікрочасток під нігтями встановить наявність залишків крові жертв.

Поки що найбільші підозри щодо 48-річного євпаторійця, який двічі був невдало одружений. Першого разу його жінка виявилася вагітною від іншого. Друга поїхала на заробітки до Польщі й не повернулася.

Головний підозрюваний жив зі старими батьками. Під час обшуку в їхньому будинку знайшли багато порнофотографій, портрети Сталіна й Гітлера, колекцію холодної зброї.

Фоторобот підозрюваного створено зі слів 32-річної росіянки Світлани Полякової. Місяць тому жінка приїхала до Криму відвідати християнські святині та на лікування грязями.

Уночі 29 липня Світлана молилася коло озера Мойнаки неподалік селища Заозерне під Євпаторією. Коли поверталася до намету, зустріла голого чоловіка. Той запропонував жити разом. Світлана пояснила, що віруюча, розмовляла спокійно. У певний момент чоловік кинувся на неї й ударив ножем у живіт. Світлана думає, що її віра в Бога зупинила маніяка, тому вона вирвалася й утекла. Зараз жінка в лікарні. Її стан середньої тяжкості.

Трьом жертвам євпаторійського маніяка було від 18 до 26 років.

На них нападали між 2-ю та 4-ю годинами ночі. Жінок били, душили й полосували ножем. Усіх загиблих звали Оленами. Вони загинули з 24 травня по 29 липня.

Зараз ви читаєте новину «Євпаторійського маніяка визначать за залишками крові під нігтями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути