вівторок, 26 лютого 2019 07:45

Євгенію Олександрівську загриз ротвейлер

Автор: ”вконтакте”
  Євгенію Олександрівську з міста Вознесенськ на Миколаївщині виховувала баба. Матір позбавили батьківських прав через пияцтво
Євгенію Олександрівську з міста Вознесенськ на Миколаївщині виховувала баба. Матір позбавили батьківських прав через пияцтво

— Женю привезли в больницу в ужасном состоянии. Без сознания, скальп снят, все тело искусано. Врачи шесть часов боролись за ее жизнь, но бесполезно. Около четырех утра она умерла, — говорить Юлія Полевська з міста Вознесенськ на Миколаївщині.

Увечері 18 лютого на вул. Котовського її знайому 27-річну Євгенію Олександрівську пошматував ротвейлер. Перехожі викликали на місце "швидку" та поліцію.

— Втратила багато крові, мала переохолодження. Це і стало причиною смерті, — каже Олександр Дишловий із Вознесенської лікарні.

Євгенію змалку виховувала баба. Матір Анжела Доній позбавлена батьківських прав через пияцтво. Про батька нічого не відомо. Жінки мешкали разом.

Рідні припускають, собаку нацькував 35-річний Геннадій, з яким Євгенія раніше зустрічалася.

— Она вечером гулять пошла, с кем — не сказала. А утром нам сообщили о том, что случилось, — розповідає 49-річна Анжела Миколаївна. — Люди розказують, що того вечора бачили Женю з її колишнім. Він якраз тримає ротвейлера. Міг помститися, що його покинула і почала зустрічатися з іншим.

У те, що Євгенія могла спровокувати напад пса, її знайомі не вірять.

— Була спокійна, адекватна. Тварин любила, не стала б спеціально дражнити, — додає Юлія. — Перед нападом Женя гуляла з якимось чоловіком. За описом схожим на Гену. З ним був собака. Сиділи на лавці, випивали. Їх бачив наш спільний знайомий і ще одна місцева дівчинка. Криків ніхто не чув. Женя кілька годин лежала пошматована на вулиці, доки її не помітив таксист. Він викликав "швидку" та поліцію.

— Проходил возле того места на следующий день. Все было залито кровью. Валялись куски одежды и тела, — розповідає місцевий 26-річний Дмитро Сазонов.

Геннадій мешкає по вулиці, де сталася трагедія. Пиячить. Сусіди підтверджують, що має пса породи ротвейлер.

— Він неадекватний. Живе удвох з батьком. Чим займаються, не знаю. Тільки вип'є, пес бігає без намордника. Ще й свариться, аби його не чіпали, — розповідає 38-річна Валентина із Вознесенська. — Після трагедії з Женьою їх не бачили. В хаті не світиться. Тільки чути, що собака у дворі гавкає.

У поліції загибель Євгенії розслідують за статтями "умисне вбивство" та "залишення в небезпеці".

— Жінку знайшли непритомною, біля неї сидів ротвейлер. Утік, коли підійшли поліцейські, — говорить Дмитро Шаповалов, керівник місцевого відділу поліції. — Власника собаки встановлюємо.

Євгенію Олександрівську поховали 22 лютого.

Зараз ви читаєте новину «Євгенію Олександрівську загриз ротвейлер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути