Ексклюзиви
пʼятниця, 04 січня 2013 07:30

"Експертиза покаже, чи міг водій уникнути аварії"

Костянтина Меладзе вважають одним із кращих українських продюсерів, композиторів та аранжувальників. Він засновник групи "ВІА Гра". Продюсує свого молодшого брата, співака Валерія Меладзе. Пісні Костянтина є в репертуарі Вєрки Сердючки, Ані Лорак, Софії Ротару, Таїсії Повалій, Алли Пугачової.

Був музичним продюсером фільму "Стиляги" та новорічних мюзиклів "Вечори на хуторі біля Диканьки", "Сорочинський ярмарок" і "Попелюшка". Із 2007-го продюсує телевізійні талант-шоу. Одне з останніх — "Голос країни. Діти".

Одружений із 36-річною Яною Сумм. Виховують трьох доньок — 12-річну Алісу, 8-річну Лію та 7-річну Валерію.

— Думаю, он будет ходить на подписке, а потом дадут условный срок или амнистию, — каже 34-річний Ярослав Дунаєв, столичний правозахисник. — Як показує практика, дуже невеликий відсоток таких справ закінчуються реальними термінами. Суддя враховує, що людина раніше не судима, має позитивні характеристики з роботи. Усе вирішує те, що в людей є гроші на хорошого адвоката, а в того — виходи на суддю і прокурора. Меладзе має пом'якшуючі обставини, бо залишився на місці аварії, не втік. Алкотест показав, що був тверезий. Далі експертиза покаже, чи міг водій технічно уникнути аварії.

25 листопада 2009-го колишній київський мер Олександр Омельченко збив пішохода неподалік зупинки "Віта-2" на Столичному шосе. Загинув 48-річний Олександр Карпинський. Екс-мер був тверезий. Пояснив, що пішохід вискочив на дорогу. Олександр Омельченко був на похороні загиблого. Його сину купив за $25 тис. хату й за $6 тис. машину. Через рік прокуратура Києва закрила справу за фактом аварії у зв'язку з відсутністю складу злочину.

2 листопада 2003-го екс-мер Леонід Черновецький, тоді народний депутат, близько 23.00 збив чоловіка на службовому "мерседесі". Аварія сталася на 25-му км траси Київ — Обухів. 20-річний Дмитро Коропченко з Полтавщини загинув.

Зараз ви читаєте новину «"Експертиза покаже, чи міг водій уникнути аварії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути