четвер, 24 січня 2013 06:30

Едуард Кавун забив ґвалтівника кулаком

Автор: фото: Тетяна ЗАРОВНА
  Колишній боксер Едуард Кавун не шкодує через скоєне. Каже, ґвалтівник із ножем міг його вбити
Колишній боксер Едуард Кавун не шкодує через скоєне. Каже, ґвалтівник із ножем міг його вбити

— Я догнал того мужика, повалил. Хотел задержать, а он не задерживается. Пришлось бить. Бил, пока он не угомонился. А что оставалось? — каже 39-річний Едуард КАВУН із міста Красноармійськ Донецької області. 17 січня він затримав ґвалтівника подруги своєї падчерки, поламав йому щелепу і ребра. Нападник помер, а стосовно Едуарда порушили кримінальну справу за перевищення необхідних для затримання заходів.

Кавун у юності займався боксом. Працює кріпильником на шахтоуправлінні "Покровське", керівництво називає його совісним робітником. Того дня до його падчерки зайшла в гості 20-річна подруга. Увечері поверталася додому, говорила по мобільному з нареченим. Біля школи №14 на неї напав невідомий, почав силувати.

— Дівчина розмовляла по телефону і не помітила, як той підкрався, — кажуть у Красноармійській міліції. — Крикнула, й розмова обірвалась. Її хлопець набрав подругу, в якої дівчина гостювала, про все розказав. Подруга з вітчимом побігли слідом. Побачили, як зі старого туалету в шкільному дворі вийшов чоловік і кинувся тікати.

— Дочка бросилась к подружке, а я за тем мужиком, — згадує Едуард. — Бегу и слышу: "Эдик, у него нож!" А я как был, так выбежал — с голыми руками.

Шахтар затримав 32-річного ґвалтівника, викликав міліцію і "швидку". Той помер у лікарні. Раніше його вже засуджували за подібний злочин.

Едуардові загрожує до двох років в'язниці, вироку він чекає на підписці про невиїзд. Про скоєне не шкодує. За нього вступився нардеп-"регіонал", син президента Віктор Янукович.

"Мужчина превысил пределы необходимой обороны, — написав він на своїй сторінці у соціальній мережі. — Однако мне искренне жаль этого человека, который не побоялся вступиться за слабого. Я лично буду настаивать, чтобы его поступок рассматривали исключительно в законном поле".

Зараз ви читаєте новину «Едуард Кавун забив ґвалтівника кулаком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

116

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути