середа, 11 липня 2012 07:15

Дворічну Діану Чорну загриз собака

Минулого вівторка у селі Рахнівка Гайсинського району Вінниччини поховали 2-річну Діану Чорну. Напередодні її загриз собака. Дівчинка ночувала у сторожці приватної фірми з прийому металобрухту в Гайсині, доки її матір 23-річна Наталія Чорна ходила на побачення з охоронцем.

— Серед ночі дівчинка прокинулася. Злякалася, розплакалась, кликала маму. Хотіла знайти вихід, штовхала двері. Ті відкрилися. Крик почув сторожовий пес. Хапнув дитину й заволік під дерево, — кажуть в обласній міліції.

Загризену доньку Наталія Чорна знайшла вранці.

— Усе тіло дівчинки покусане, особливо шия та груди, — каже Василь Стоян, виконувач обов'язків головлікаря Гайсинської райлікарні. — Серце розідране.

За недогляд дитини Наталії Чорній загрожує до восьми років в'язниці.

Наталія Чорна з батьками, 4-річним сином Максимом і донькою Діаною жили у селі Рахнівка. З батьком дітей розійшлася торік.

— Наташині батьки трудолюбиві. Батько Анатолій працює трактористом у нашому господарстві "Зоря Поділля", мати Світлана — різноробоча. У них є ще син, але вони більше стараються для Наташі, — каже сільський голова Рахнівки Михайло Александрович.

— Того вечора Анатолій прийшов з роботи втомлений, ліг спати. Максимко біля нього заснув. Свєта пішла на нічну зміну, бо зараз жнива, роботи повно. Наташі сказала дивитися за Діанкою. А вона взяла її й поїхала, — каже 36-річна Неля Безрученко, директор сільського будинку культури. — Вона й не чула крику дитини, бо поїхала з тим охранніком кататися на машині.

Зараз ви читаєте новину «Дворічну Діану Чорну загриз собака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути