пʼятниця, 11 вересня 2009 07:27

Доберман Джек приніс господині обгризене немовля

У ніч на 5 вересня доберман 52-річної Євдокії Кулібаби з міста Гадяч Полтавської області приніс додому верхню частину тіла новонародженої дитини.

— Мені аж тошно стало, як побачила. Аж рвати почала, — каже 60-річна Алла з вул. Ярової, 6 у Гадячі. Її двір межує з обійстям Кулібаб.

Щовечора сусідки випускають гуляти своїх собак: Алла — двірняжку, Кулібаба — чорного добермана. Їхні двори — над яром біля річки Псел.

— Добермана я називаю Джеком. А сусіди якось по-своєму, — веде далі Алла. — Джек приніс немовля в зубах. Нічого з ним не робив, не гарчав. Сусідка покликала мене. Дитина така гарна була, чиста. Десь понад 3 кілограми, доношена. Нижньої частини не було — неначе хто відгриз.

На виклик приїхали міліціонери, обстежили територію. Іншої частини тіла не знайшли.

— Сусідка живе з дочкою, але зараз поїхала до родичів, — каже Алла. — Джека вигодували з цуценяти, йому десь до 2 років. Не агресивний. Тепер переживають, що з ним робити, не випускають із вольєра. Якщо він спробував людського м"яса, то чи не кидатиметься на людей.

Міліціонери знайшли 28-річну породіллю. Вона місцева, живе неподалік, має вже доньку. Із чоловіком розлучилася, але продовжують жити разом.

— Жінка дає пояснення міліції. Каже, що дитину народила вдома мертвою й викинула, — розповідає Юрій Сулаєв з обласної міліції. — Судмедекспертиза має визначити, чи це правда.

Зараз ви читаєте новину «Доберман Джек приніс господині обгризене немовля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути