вівторок, 10 липня 2018 00:40

Дмитра Ржавського знайшли з перерізаним горлом

Автор: facebook.com
  Киянина Дмитра Ржавського знайшли в калюжі крові на території виробничого складу. Останнім часом йому погрожували через борг, за словами рідних
Киянина Дмитра Ржавського знайшли в калюжі крові на території виробничого складу. Останнім часом йому погрожували через борг, за словами рідних

Столичного бізнесмена 40-річного Дмитра Ржавського знайшли мертвим 29 червня. Лежав на бетонній підлозі свого виробничого складу по вул. Бориспільській. Мав перерізане горло й вени. Поряд валявся канцелярський ніж. Його вбили, переконані рідні.

Дмитро був директором фірми "Бліц-інвест", що виробляла гідроізоляційні матеріали.

— Останнім часом син конфліктував із підприємцем, у якого фірма Діми була підрядником. Разом займалися реконструкцією Київського зоопарку, — розповідає батько загиблого Олександр Ржавський, 59 років. Він — колишній депутат Верховної Ради третього скликання. — Діма розповідав, що той чоловік погрожу­вав. Мовляв, син йому винен 32 тисячі гривень. Це не та сума, через яку виникають бізнес-розбірки. Тому й уявити не міг, що ситуація настільки серйозна.

— Вранці 29-го Діма поїхав у справах і перестав відповідати на дзвінки, — каже Олександр Миколайович. — Його дружина телефонувала всім знайомим, потім поїхала на склад. Почула, що всередині дзвонить телефон. Було темно. Зайшла й перечепилася. Присвітила ліхтариком. На підлозі лежав закривавлений Дмитро. Побачене нагадувало жорстоку страту.

Смерть Ржавського розслідує поліція. Відпрацьовують усі версії. Не виключають самогубства.

— Камери відеоспостереження не зафіксували сторонніх. Це підтвердив і охоронець підприємства, — говорить Інна Гамалій зі столичної поліції. — Тіло загиблого передали на експертизу. Вона має встановити причину смерті.

Батько Дмитра версію самогубства відкидає.

— Син із дитинства боявся крові. Навіть коли аналізи здавав, непритомнів, — розповідає Олександр Миколайович. — Якби вирішив укоротити собі віку, обрав би інший спосіб. До того ж — він лівша. Рана мала би бути праворуч. Такий розмах природній. А в нього шия порізана зліва. У тому приміщенні, розміром десь 6 на 8 метрів, кров була всюди. Тобто після таких поранень син мав би ходити територією складу, мити руки в бочці — це неможливо.

Слідство йде за незрозумілим мені планом, — додає Олександр Ржавський. — Поліцейські досі не перевірили телефон Дмитра, не знімають інформацію з камер відеоспостереження, розташованих на шляху його пересування. Хоча вона зберігається всього кілька днів і багато вже втрачено. Ми самі їздимо й просимо ці матеріали. Так і дізналися, що досі про них не запитували.

Дмитро Ржавський був одружений. У нього залишилося шестеро дітей — чотири сини й дві доньки. Його поховали 7 липня в Бучі на Київщині.

Зараз ви читаєте новину «Дмитра Ржавського знайшли з перерізаним горлом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути