середа, 03 серпня 2011 07:45

Дмитра Бурсу вбило деревом

У селі Лопухів Тячівського району Закарпаття 1 серпня поховали 19-річного Дмитра Бурсу. За два дні до того його придавило зрубане дерево. Чоловік працював лісорубом у Брустурянському лісомисливському господарстві.

— У суботу Дмитро був, як завжди, на роботі. Із колегами вони формували трактором пачки хлистів — обтесаних стовбурів дерев, — розповідає секретар сільської ради Лопухова Магдалина Косюк, 53 роки. — В якусь мить частина дерева відлетіла, вдарилася в пень і полетіла на хлопця. Дмитра сильно травмувало.

Лісоруби викликали "швидку". Дорогою до лікарні Дмитро помер. Торік на лісозаготівлі загинув його батько 43-річний Степан Бурса.

— Степан теж був лісорубом, — каже Магдалина Косюк. — У червні 2010-го з колегами їхав лісовозом. Дорога була мокрою і машина набрала велику швидкість. Водій не міг загальмувати. Дерева покотилися із причепу на кабіну. Степан спробував вискочити із лісовозу і одна з колод його придавила.

У матері Дмитра Бурси залишилися троє дітей. Вона ніде не працює.

Зараз ви читаєте новину «Дмитра Бурсу вбило деревом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути