пʼятниця, 16 лютого 2018 07:30

Димінського не можуть оголосити у міжнародний розшук

Львівського бізнесмена 62-річного Петра Димінського не можуть оголосити в міжнародний розшук, оскільки українські правоохоронці подають до Інтерполу неякісно складені документи. Про це заявила адвокат Тетяна Іванова.

— Доки українські правоохоронці погано працюють, Димінському нічого не за­грожує за приховування від слідства. Це може вплинути лише на обрання запобіжного заходу для нього — візьмуть під варту на час слідства, — говорить Тетяна Іванова.

На початку лютого мільйонер відвідав тренування своєї футбольної команди "Карпати" на зборах у Туреччині. Його спільне фото з гравцями опублікували на офіційному сайті клубу. Раніше Димінський звернувся до Інтерполу з проханням не оголошувати його в розшук, оскільки це політичне переслідування, заявив. Своєї вини в аварії не визнає.

Петро Димінський 18 серпня торік на трасі Львів — Краковець "Мерседесом" протаранив "Опель" 31-річної Наталії Тріли. Провину за ДТП узяв на себе охоронець мільйонера Андрій Борщ, 43 роки. За два дні після аварії бізнесмен вилетів приватним літаком до швейцарської Женеви. Його адвокати заплатили матері загиблої Марії Трілі. Вона відмовилася від матеріальних претензій. Однак експерти довели, що за кермом був Димінський. 12 грудня його оголосили в розшук.

Зараз ви читаєте новину «Димінського не можуть оголосити у міжнародний розшук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути