Ексклюзиви
четвер, 22 грудня 2011 05:45

Дід Мороз помер на очах у 300 дітей

18 грудня у Сімферопольському кінотеатрі "Космос" шоу-група "Фантазери" проводила новорічний ранок для місцевих дітей-сиріт. Снігуронька і Дід Мороз спускалися зі сцени до глядачів, щоб водити хоровод. Раптом Дід Мороз упав. Колеги швидко його обступили, викликали "швидку". 64-річний Григорій Білоусов, який був у костюмі Діда Мороза, помер у машині — у нього відірвався тромб і закупорив артерію.

— Гриша заснував "Фантазерів" 11 років тому. Він був і директором, і менеджером, — розповідає художній керівник шоу-групи Микола Абраменко, 64 роки. — Пропагував у дитячих таборах пісні. Торік у нього стався інсульт. Ішов на роботу і впав на вулиці. Після того довго не виступав. Я й зараз казав іще полікуватися, але він не слухав. Казав, що актора найкраще лікує сцена.

На новорічному ранку було 300 дітей віком від 4 до 12 років. Вони не зрозуміли, що сталося. Костюм Діда Мороза вдягнув інший артист, і вистава тривала.

— Гриша був актором у душі. Недарма отримав звання заслуженого артиста. Так грати Діда Мороза, як він, більше ніхто не вміє, — вважає Абраменко.

Дружина Григорія Білоусова померла позаторік. Вона теж була артисткою. Залишилися донька й онука.

Зараз ви читаєте новину «Дід Мороз помер на очах у 300 дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути