вівторок, 05 жовтня 2010 04:00

Дев"ятикласник зґвалтував молодшу сестру

14-річну Ірину із села Плебанівка Шаргородського району Вінницької області 10 вересня побили і зґвалтували. У нападі підозрюють її двоюрідного брата Андрія, 15 років.

— Того дня ми проводили вечір посвяти в старшокласники, — розповідає 52-річна Галина Колісник, директорка школи. — Андрій був діджеєм. Він у дев"ятому класі, найкраще розбирається в апаратурі. Після уроків залишився ремонтувати колонку.

На вечір восьмикласниця Ірина одягнула туніку та лосини. О 19.50 школярі почали розходитися додому.

— Ірині йти від школи 10 хвилин. Але вона з кількома дітьми завернула на шкільний стадіон. За ним — єдине в селі інтернет-кафе. Воно належить Іриному батькові. В салоні чотири комп"ютери і ксерокс. Година інтернету коштує 5 гривень, — продовжує Галина Василівна.

Андрій теж був у кафе. Близько 21.00 із сестрою повертався через стадіон додому. Почали сваритися. Хлопець бив і ґвалтував її. О 22.00 Ірину забрали до лікарні, діагностували три переломи щелепи.

— Я думаю, Іра сміялася з Андрія, бо він косоокий, — припускає учителька фізики.

Дівчина не може говорити. У Вінниці їй поставили лікувальну брикет-систему. Вперше прийшла до школи за два тижні.

— Андрій міг таке зробити тільки в обкуреному стані. Іра писала мені записками, що хлопці курили коноплі, — розповідає 36-річна Галина, мати Ірини. Вона техпрацівниця у школі.

Ірина — невисока худорлява білявка. Обличчя розпухле. Дівчина часто плаче. Погляд наляканий та розгублений. На перерві її обступають школярі.

— Того вечора хлопцям давала коноплі 11-класниця Анжела, — розповідають старшокласники. — Вона із села Перепільчинці. Вчиться у нашій школі, бо її вигнали із Барського коледжу за продаж "плану". Кажуть, її тато сидів за ці наркотики.

Ірина й Андрій — двоюрідні по материнській лінії. Їхні родини богомільні, відвідують католицький костел.

— Андрій часто допомагав ксьондзові. З ним до церкви ходили всі діти з їхньої родини. Настоятель проводив із ними спеціальні релігійні бесіди, — говорить директорка. — Андрій зізнався в ту ж ніч. Хоча спочатку казав, що тільки бив, не ґвалтував. Зараз його обстежують у вінницькій психіатричній лікарні імені Ющенка.

Зараз ви читаєте новину «Дев"ятикласник зґвалтував молодшу сестру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути